Silikonski keder za pekarske peći Silikonski profil Keder od silikona Pekarske peći - silikonski dihtung Keder za pekarske peći
U našem proizvodnom programu možete pronaći preko 700 silikonskih profila izrađenih od viskokvalitetnih uvoznih sirovina. Silikonski profili se izrađuju u najrazličitijim oblicima, dimenzijama i bojama (transparentni ili obojeni), različitih tvrdoća i temperaturnih opsega, u zavisnosti od vaših potreba. Nalaze široku primenu kao zaptivači i dihtunzi (kederi).

KARAKTERISTIKE

  • Boja: transparentna ili obojena

  • Temperaturni opseg: od -50° do 300°C

  • Elastičnost: 0 - 300%

  • Tvrdoća: 40, 45 ... 80 ShA

PRAVIMO SILIKONSKE PROFILE PO UZORKU ILI CRTEŽU

KONTAKTIRAJTE NAS

Zašto da izaberete silikonske profile?

Pri izboru profila, veliku pažnju treba da posvetite materijalu. Silikon je otporan na visoke i niske
temperature, može biti različite tvrdoće (ShA), i kao takav je pravi izbor kada su materijali za zaptivanje u pitanju. Takođe, ušteda električne energije je važna stavka, naročito ako ste u industriji poput pekarske. Stanje dihtunga i zaptivki na vratima vaše pekarske peći je itekako važno; to je potrošni materijal, čijom zamenom direktno štedite potrošnju električne energije.

Koja je namena silikonskih profila?

Silikonski profili imaju široku primenu u raznim industrijama, a najčešće:

  • Kod izrade peći, hladnjača, sušara, pušnica u mesarskoj i pekarskoj industriji
  • Pri izradi ALU I PVC stolarije
  • U automobilskoj industriji
  • Kod izrade proizvoda široke potrošnje

Konstantno pomeramo granice u skladu sa potražnjom proizvoda. Ako vam treba unikatan dizajn ili, po uzorku ili crtežu, pronaći ćemo način i rešenje uz uslov da autorizuje naš crtež profila u odnosu na oblik, dimenziju i tolerancije kako bi se izbegle greške uzrokovane eventualnim oštećenjima ili neoriginalnosti uzorka).

Informacije, specifikacije, mogućnost izbora i tehnička podrška su od ključne važnosti za naše kupce, i zato u našem KATALOGU PROIZVODA možete pronaći sve neophodne i važne informacije, koje služe da vam pomognu u pravom izboru proizvoda za vas.

MOŽDA VAS INTERESUJU I

Creva od silikona

Silikonska creva

Primenjuju se kod transporta prehrambenih tečnosti i pregrejane pare, medicinskih fluida pod pritiskom, agresivnih fluida i medija u farmaceutskoj, prehrambenoj i hemijskoj industriji, presvlačenja valjaka u farmaceutskoj industriji.

Presovani silikon 7

Presovani silikon

Proizvodi izrađeni presovanjem koriste se u industriji za radne uslove sa povišenom temperaturom do 250°C. Imaju primenu u prehrambenoj, medicinskoj industriji i u izradi proizvoda široke potrošnje.
Silikonska trka 3

Silikonske trake

Otporne na mnoge hemikalije, masti i ulja, na visoke temperature, kao i na lepljenje. Koriste se kod visokih temperatura, kod transporta pod nagibom i kao trake za hlađenje lepljivih masa.