Dobro došli!

Mi smo SZR “FILKOM” i od 1993. godine do danas, isporučujemo visokokvalitetne proizvode od slikonske gume. Naš fokus je na našim kupcima i zato smo prepoznatljivi kao brend kome se može verovati, a svi naši proizvodi izrađuju se od visokokvalitetnih uvoznih sirovina (WACKER). Kreiramo idealna rešenja za vas, jer ono što radimo – radimo najbolje.

Zašto da čekate?

Kroz dugogodišnje iskustvo upoznali smo naše kupce i znamo da su često vaše potrebe urgentne. Zato smo osigurali brzo snabdevanje i veliki izbor proizvoda (preko 700). Čim vaša porudžbenica stigne, naš tim je procesuira, a sve u cilju preciznog i brzog ispunjenja vaših potreba.

Uvek ćemo pronaći idealno rešenje za vas…

Konstantno pomeramo granice u skladu sa potražnjom proizvoda. Ako vam treba unikatan dizajn profila, po uzorku ili crtežu, pronaći ćemo način i rešenje. Ne ograničavamo vas količinom, kod nas možete poručiti male količine. Naše iskustvo i tehničke sposobnosti su velike i stalno kreiramo nova rešenja kako bismo odgovorili na zahteve tržišta. Jer, pored brzine i tačnosti, inovacija je ono što nas u poslovanju već duže od dve decenije vodi.

 

Sve je tu…

Informacije, specifikacije, mogućnost izbora i tehnička podrška su od ključne važnosti za naše kupce, i zato u našem KATALOGU PROIZVODA možete pronaći sve neophodne i važne informacije, koje služe da vam pomognu u pravom izboru proizvoda za vas.
0
Godina postojanja
0
Silikonskih profila
0
Zadovoljnih musterija

PRAVIMO SILIKONSKE PROFILE PO UZORKU ILI CRTEŽU

NEKI OD NAŠIH KLIJENATA