Silikonska traka Sve vrste silikonskih zaptivki Silikonske trake Silikonski zaptivci
Deo našeg proizvodnog programa čine i silikonske trake, koje su otporne na mnoge hemikalije, masti i ulja, na visoke temperature, kao i na lepljenje.

KARAKTERISTIKE

  • Boja: transparentna ili obojena

  • Temperaturni opseg: od -50° do 300°C

  • Elastičnost: 0 - 300%

  • Tvrdoća: 40, 45 ... 80 ShA

PRAVIMO SILIKONSKE PROFILE PO UZORKU ILI CRTEŽU

KONTAKTIRAJTE NAS

Da li su silikonske trake pravi izbor za vas?

Jesu, ako su vam silikonske transportne trake se koriste kod visokih temperatura, kod transporta pod nagibom i kao trake za hlađenje lepljivih masa.

Koje vrste silikonskih traka možete pronaći kod nas?

Proizvodimo silikonske trake različite debljine.

• Izrađuju se u širinom do 110 mm
• Boja: transparentna ili obojena
• Temperaturni opseg: od -50°C do 300°C

Informacije, specifikacije, mogućnost izbora i tehnička podrška su od ključne važnosti za naše kupce, i zato u našem KATALOGU PROIZVODA možete pronaći sve neophodne i važne informacije, koje služe da vam pomognu u pravom izboru proizvoda za vas.

MOŽDA VAS INTERESUJU I

Creva od silikona

Silikonska creva

Primenjuju se kod transporta prehrambenih tečnosti i pregrejane pare, medicinskih fluida pod pritiskom, agresivnih fluida i medija u farmaceutskoj, prehrambenoj i hemijskoj industriji, presvlačenja valjaka u farmaceutskoj industriji.

Silikonski profili svih vrsta

Silikonski profili

Silikonski profili se izrađuju u najrazličitijim oblicima, dimenzijama i bojama (transparentni ili obojeni), različitih tvrdoća i temperaturnih opsega, u zavisnosti od vaših potreba. Nalaze široku primenu kao zaptivači i dihtunzi (kederi).
Presovani silikon 7

Presovani silikon

Proizvodi izrađeni presovanjem koriste se u industriji za radne uslove sa povišenom temperaturom do 250°C. Imaju primenu u prehrambenoj, medicinskoj industriji i u izradi proizvoda široke potrošnje.