Presovani silikoni Presovani silikon Silikonski dihtunzi po meri Presovani silikonski profili Okrugli silikonski profili Presovani silikon Presovani silikon 3
Proizvodi od silikona mogu se izrađivati: presovanjem ili ekstrudiranjem. Proizvodi izrađeni presovanjem (presovani silikoni) koriste se u industriji za radne uslove sa povišenom temperaturom do 250°C.

KARAKTERISTIKE

  • Boja: transparentna ili obojena

  • Temperaturni opseg: od -50° do 300°C

  • Tvrdoća: 40, 45 ... 80 ShA

KATALOG PROIZVODA

PRAVIMO SILIKONSKE PROFILE PO UZORKU ILI CRTEŽU

KONTAKTIRAJTE NAS

Da li je presovani silikon pravi izbor za vas?

Jesu, ako su vam potrebni orinzi, manžetne ili razni drugi zaptivni delovi.

Koja je namena presovanih silikona?

Presovani silikoni svoju primenu imaju u:

  • Prehrambenoj industriji
  • Medicinskoj industriji
  • Izradi proizvoda široke potrošnje

 

Informacije, specifikacije, mogućnost izbora i tehnička podrška su od ključne važnosti za naše kupce, i zato u našem KATALOGU PROIZVODA možete pronaći sve neophodne i važne informacije, koje služe da vam pomognu u pravom izboru proizvoda za vas.

MOŽDA VAS INTERESUJU I

Creva od silikona

Silikonska creva

Primenjuju se kod transporta prehrambenih tečnosti i pregrejane pare, medicinskih fluida pod pritiskom, agresivnih fluida i medija u farmaceutskoj, prehrambenoj i hemijskoj industriji, presvlačenja valjaka u farmaceutskoj industriji.

Silikonski profili svih vrsta

Silikonski profili

Silikonski profili se izrađuju u najrazličitijim oblicima, dimenzijama i bojama (transparentni ili obojeni), različitih tvrdoća i temperaturnih opsega, u zavisnosti od vaših potreba. Nalaze široku primenu kao zaptivači i dihtunzi (kederi).
Silikonska trka 3

Silikonske trake

Otporne na mnoge hemikalije, masti i ulja, na visoke temperature, kao i na lepljenje. Koriste se kod visokih temperatura, kod transporta pod nagibom i kao trake za hlađenje lepljivih masa.